Soi: Cheek, Jos mä oisin sä

Joo-o. Khyl se ilmeisesti on aika vaikeeta siivota oma huone. Ihan tosi, mä aloitin tänään. Ja oisin tehny sen loppuun. Mutta tuli kaikkee muuta... Enkä mä jaksa enää raahautuu ylös. Laiskottaa muutenkin. Väsyttää. Heräsin tänään 12.05. :)) Olis uni vielkin maittanut, ja näin untakin, mutta iskä ja veli piti meteliä, ja vessa kutsui joten sitten oli pakko nousta.

Äiti pyys kantamaan pari kassia (??) tänne asuinkerrokseen alakerrasta, mutta ei olla saatu sitäkään aikaan. Iskä rakenteli yläkerrassa vähän aikaa, nyt se on nukkumassa ja me vissiin pelataan joko EyeToyta tai Hero Questia kun se herää. Tai sitten ei tehdä yhtään mitään! :)

Sonde ei päässy meille tänään, koska se meni kesätöihin. Nyyhkis. Perjantaina mennään sinne Lintsille. En ehkä ota ranneketta, se on niin julmetun kallis. 35 euroo rannekkeesta?!! Tykkimäellä on 25, joka on ihan kohtuullinen hinta. Mutta 35???!!!!!!! Se on musta aika törkeetä. Ja sitä paitsi ruoka, narunveto, kaikki sielläkin maksaa. Ja bussimatka siihen vielä 10 euroo.

Siitä tulee 45 euroo, plus ruoka, plus tuliaiset. Tajuttoman hintasta! Mutta mä en varmaan osta mitään tuliaisia ja otan limsaa ainakin mukaan ja mehua. Tai katsoo sitä sitten.

Soi:

Jenni Vartiainen, Malja

"Murheisille sydämille, kärsiville, kaipaaville, petetyille, jätetyille, raskaan taakan kantajille... Lasi täyteen. Se malja vain sua oottaa."

Taidan vielä datailla muilla sivuilla, ja mennä tekemään.. Jotakin? :) Tai sitten lösähdän sohvannurkkaan mansikkamehu lasillisen kera. Houkuttelevaa.